Hur man omyndighetsförklarar sig själv

2013-03-28 12:27:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner verkligen att jag lever på ett sådant sätt att jag snart kan förvänta mig män i vita rockar som omyndighetsförklarar mig och sätter på mig tvångströja. Låt mig punkta upp anledningarna till min oro:

- Jag har ingen självdisciplin. Låter inte så farligt, men de senaste 24 timmarna har jag kommit på mig själv med att klia på mina myggbett med följande ting: en såg, en rostig gaffel, min smälta hårborste, en kokosnöt, ståltrådsstängsel, en trasig bläckpenna och mina fågelskitstäckta arbetshandskar
- Rättfärdigar sedan ovanstående faktum med att tänka ; Ja men äsch, jag spritar ju faktiskt in alla mina skrapsår VARJE kväll!
- Åt upp fyra röda myror idag som jag hittade i min nutella men var för lat för att ta bort.
- Imorse när jag vaknade upptäckte jag varför jag inte kunnat sova på hela natten pga en väldigt frän stank; mina strumpor låg ihopknycklade i mitt myggnät.
- Jag jobbade i dem strumporna idag och planerar att göra detsamma imorgon.
- Skulle borra hål i en bambustam idag utan att veta hur borren fungerade. Jag höll på att borra igenom mina fingrar ett oräkneligt antal gånger, men varje gång glömde jag att sluta trycka på borrknappen så det var mer en flyktinstinkt där min vänstra hand försökte flaxa iväg från borren i min högra hand. Det tog flera minuter innan jag kom på att jag ju faktiskt bara kunde släppa knappen. Briljant.
- Gav mig ut för att hugga ner bananblad men en fickkniv. De andra hade machetes. Min förlängda huggtid tvingade mig att stå i myrkaravaner i alldeles för många sekunder vilket utan tvivel bidrog till nyansen på mina smalben.

Evolutionen måste medvetet ha givit mig utmaningar som jag skall klara för överlevnad, vilket till allas vår besvikelse visat sig vara i det närmsta omöjligt.

Ja men det här är ju ett fantastiskt sätt att ge sig själv en egoboost en kväll som denna.


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu