Dagens tips

2013-09-29 18:39:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade klockan ett idag och var helt säker på att jag höll på att brinna inne.
Stängt fönster+ gassande sol+ stängd dörr+ fleecefilt= extremt varmt.
 
Hur som helst så har dagen varit allt annat än produktiv, och jag skyller allt på staten. Det är säkert deras fel på ett eller annat sätt!
 
Revolutionerande upptäckter har dock avlöst varandra på löpande band, och som den allmänbildande människa jag är låter jag er ta del av dessa otroligt användbara ting:
- Polly utgör inte en näringsriktig frukost
- Polly och gelehallon utgör inte en näringsriktig lunch
- Ibland blir man inte pigg även om man sover tio timmar
- När man är trött är det väldigt svårt att räkna matte...
- ....även om talet man skall räkna ut är -0,5+2,5. Jag fick det till 3.
- Man kan uppskatta drycken te hur mycket som helst, och det kommer ändå att vara underskattat
- Om man inte gör rent sina glasögon så ser man ingenting ändå
- Antalet gånger man öppnar kylskåpet är irrelevant för innehållet. Det kommer inga goda saker även om jag tittar femtio gånger.
- Ibland om man går in i badrummet och nuddar en handduk så kan bli rädd i tron om att en spindel attackerar. Det ska man inte bli. För det är bara en handduk.
- På hösten lurar spindlarna i varje vrå. Förutom på handduken i badrummet. (Se punkten innan för mer info)
- SourCream&Onion-chips utgör en fullt duglig men icke så näringsriktig middag
 
 
Slut på revolutionerande upptäckter.

Håll till godo!
 

När motivationen tryter..

2013-09-24 11:51:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu fördjupar jag mig (återigen) i Matematik D, och dagsformen pendlar oroväckande snabbt från "Jag är oslagbar och detta är patetiskt enkelt", till "Hur kan en korkad idiot som jag någonsin ha selekteras fram av evolutionen?".
 
Dagens schema hittilldags:
 
09:30  Okej let's do this...
10:00 Alltså det här är så lätt. Är det verkligen matte D?
10:10 *Gäsp* Jag kommer fixa MVG snabbare än smöret smälter i en het stekpanna. Kan man boka om och ha provet imorgon månntro?
10:15 Hahahahahaaaaa..så himla enkelt! Jag bara svischar fram mellan mattetalen och briljerar som värsta slalomkungen...
10:20 ....och där bröts båda skidorna. Varför står det fel i facit hela tiden?
10:30 Ärligt talat, vem har skrivit den här boken!? IT MAKES NO SENSE!
10:40 Och nu börjar de skriva på latin också. Med franska slanguttryck. Har jag råkat missa några år i utvecklingen eller är alla människor lika dumma som jag? Vill akutboka in mig på barnavårdscentralen för att försäkra mig om att jag ligger i fas med utvecklingskurvan.
10:45 Houston we have a problem...Mayday!
10:50 Stirrar på uppgift 3025.
10:51 Keep blängning....vad vill Den?
10:52 ...
10:53 SLUTA PROVOCERA MIG!
10:54....
10:55 Undrar om det har hänt något kul på facebook...
 
11:50 Ojoj har det redan gått en hel timma! Bäst jag struntar i matten för idag!
 
 
Jag söker nu en erfaren motverare som kan tvinga en lat ungdom att jobba och inte kolla potentiella nyårsklänningar på Nelly.com. Obs, ingen lön utbetalas!
 
 
 

Svenskaflaggansmink

2013-09-12 22:34:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Inte för att skryta eller så men eeeeh..
Mitt öga är en riktig landsman!
Joråsåaaatteeeee...
Nej men jag är inte alls stolt eller så, nejnej varför skulle jag vara stolt.. Över mitt livs första blackeye...någonsin...i hela mitt liv.. HELA livet alltså.

Tacktack du sköna innebandyböna som lät din armbåge öppet uttrycka sitt hat mot mig på cupen! Jag är dig evigt tacksam!


Comeback i dubbel bemärkelse

2013-09-05 22:18:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå Hallå, kul att ni fortfarande driver omkring här!
(Visst lät det som om jag har hur mycket läsare som helst? *klappar mig på axeln*)
 
Dagens händelse var säsongens (för min del) första innebandyträning. Efter ett par år med högst tveksam och pendlande närvaro på grund av arbete och resor och andra tidskrävande ting, känner jag mig nu trygg i att ha en hel säsong där jag troligtvis kan närvara ofta. Förändringarna är påtagliga då vi slagits ihop med förra årets damjuniorer, men jag är väldigt positiv till det! Nya tränare känns dessutom som en fullträff, för fokusen ligger på att innebandy skall vara kul, precis som det skall vara :)
 
Första träningen är alltid något särskilt.
För det första så är det grymt svårt att hålla igång "rätt" muskler under träningar som baseras på annat än just innebandy, så klena muskler och mjölksyra gör sig spydigt påminda redan efter ett par snabba löpningar. Eller ett varv under uppvärmningen. You choose.
 
För det andra har handlederna totalt slappat ner sig och att hålla i klubban på ett stabilt och skottsäkert (fel ordval men ni förstår vad jag menar) är en konstant kamp. Tekniken är ringrostig, fysiken är ringrostig men nöjet är det banne mig inte!
 
Trots att jag mot slutet sprang omkring på Bambiben, flåsandes som en KOLsjuk i respirator efter en kall vinter med många värmande bloss, var det en mycket nöjd version av mig som puttrade hem efter träningen.
 
Mina skor har nu tvingats abdikera och befinner sig på altanen, likaså gör träningströjan. Och strumporna...och allt annat som befann sig i närheten av mig mellan halv sex och åtta...
Redan på lördag väntar Björnslaget, och glädjande nog spelar jag en match trots att jag lyst med min frånvaro på träningarna.
 
 
I övrigt tar jag mig som vanligt vatten över huvudet med åtaganden till höger och vänster. Jag läser just nu upp mina betyg för att komma in på det program jag vill, och i samband med det läser jag till HSP, har just signat upp för en 6-månaderskurs på Cambridge University och har tänkt att jobba så mycket jag hinner.
 
Tur att man mår som bäst med ett pressat schema!
Så länge folk håller tassarna borta från mina högt värderade spasöndagar skall jag säkert klara mig...mer om det en annan gång.
 
God natt!
 
 
 
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu